NIE BĄDŹMY OBOJĘTNI – Straż Miejska w Pabianicach

Dzięki Darczyńcom Fundacji CIEPŁE SERCA, kurtko – śpiwory Volcano dla ubogich i bezdomnych trafiają już do Potrzebujacych – osób zagrożonych wychłodzeniem i hipotermią

Dołączcie do Ogólnopolskiej Kampanii Dobroczynnej CIEPŁE SERCE, kurtko – śpiwory dla ubogich i bezdomnych.

Trochę ciepła w zimie można teraz podarować ubogim i bezdomnym – online, bez wychodzenia z ciepłego domu.

Przekazując darowiznę można wskazać organizację, do której trafi Twoje Ciepłe Serce

Koszt ciepła w zimie dla jednego Potrzebującego to 200 zł – liczy się jednak każda, nawet najmniejsza Darowizna. Gdy jest nas wielu RAZEM możemy tej zimy podarować trochę ciepła ubogim lub uratować czyjeś życie.

Kochani podajcie dalej opowiedzcie rodzinom, przyjaciołom i znajomym o Kampanii, która może uratować czyjeś życie.

Parę słów od Straży Miejskiej w Pabianicach:

“NIE BĄDŹMY OBOJĘTNI !!!
W związku z pojawieniem się pierwszych przymrozków, zwracamy się z prośbą o zgłaszanie do dyżurnego Straży Miejskiej 986 wszelkich informacji dotyczących przebywania osób bezdomnych. Wszystkie sygnały będą sprawdzane a strażnicy będą podejmować działania, których celem będzie niesienie pomocy tym osobom. Wczoraj w trakcie kontroli pustostanów patrol SM przekazał bezdomnemu jeden z kurtko – śpiworów otrzymanych od Towarzystwa Pomocy im. Św. Brata Alberta, które dostarczyła Fundacja Skarbowości im. Jana Pawła II. Pamiętajmy, każda informacja jest dla nas ważna i może przyczynić się do uratowania ludzkiego życia.”

Dziękujemy!

Wasz Zespół Fundacji Skarbowości

Kontakt:

tel/fax: 52 332 92 41

mob: 608 343 475 / 604 506 913

e-mail: biuro@fundacjaskarbowosci.pl

85-010 Bydgoszcz,
ul. Dworcowa 12/5

NIP 9532388239 / KRS 0000039541 / REGON 092910992

Konto bankowe:

BANK PEKAO S.A. I/O Bydgoszcz:

IBAN: